Over ons

1995 "It all started with believing in the absolute joy of female empowerment." 

It's Diva Time! is een bedrijf dat zich specialiseert in Female Pleasure Products en Alternative Lifestyle & Fashion. Oprichtster Danny Linden werkt dit jaar 26 jaar in de erotische industrie en was de eerste zelfstandige vrouwelijke ondernemer op de Amsterdamse Wallen met haar Fetish Fashion Boutique Absolute Danny.

It's Diva Time! is een gepassioneerd bedrijf dat met het eerste private label Happy Diva Body Lubricants, het doel had en heeft om vrouwen meer bewust te laten worden van hun lichaam en het plezier dat het hen kan geven door o.a. de juiste intieme (verzorgings) producten te gebruiken. Happy Diva Lubricants is het intimate care & sexual wellness label dat voor It’s Diva Time! geproduceerd wordt. Winkeliers en online bedrijven kunnen dit label inkopen bij Scala 2.0 Distribution.

Het tweede label Kinky Diva BDSM Chic, is op dit moment alleen voor de consument te koop. Met dit label combineert Danny haar jarenlange opleiding in mode en zakelijke ervaring met Fetish & BDSM in de nieuwe webshop WWW.KINKYDIVA.EU.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?