Klachten & Retourbeleid

Ons RetourbeleidRUILINGEN EN RETOUREN
Happy Diva verpakkingen zijn niet geseald en kunnen niet omgeruild worden. Het is namelijk wettelijk bepaald dat crèmes, tabletten en glijmiddelen niet geretourneerd kunnen worden wanneer ze niet 100% geseald zijn. Heb je een klacht over een overig product? Dan kun je altijd contact met ons opnemen zodat wij je klacht in behandeling kunnen nemen. Mail naar info@itsdivatime.com. Wij reageren binnen 5 werkdagen.

Vele producten op deze site zijn voor intiem gebruik. Vanwege de hygiëne ruilen wij alleen producten met een defect. Is er een mankement aan jouw bestelde product? Maak er een foto van, stuur deze binnen 48 uur naar info@itsdivatime.com. Kosten zijn voor eigen rekening. Wij sturen op onze kosten hetzelfde product wederom naar je toe. Vermeld hierbij je naam en ordernummer. Je ontvangt binnen 48 uur een bevestiging dat we deze melding hebben ontvangen. Verstuur je product in de ORIGINELE VERPAKKING en schoongemaakt naar IT'S DIVA TIME! Keizersgracht 241/2 1016EA Amsterdam. Retouren die niet voldoen aan bovenstaande instructies worden niet geruild.

Kopieer dit voor uw mail met klacht:
Modelformulier voor herroeping - (dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)
Aan: It’s Diva Time! Keizersgracht 241-2 1016EA Amsterdam info@itsdivatime.com
Ik deel u hierbij mede, dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten herroep:
De levering van de volgende digitale inhoud herroep:
De verrichting van de volgende dienst herroep:
Besteld op*/ontvangen op:
Naam consument:
Adres consument:
Handtekening consument:

Inloggen

Wachtwoord vergeten?