Alle Diva’s hebben recht op een Womanizer

ADFORMATIE.NL: Sex sells? ‘Zolang het maar in Facebooks puriteinse straatje past’
8 maart 2021
Vaginale droogte door gebruik van Cannabis
20 mei 2021

Alle Diva’s hebben recht op een Womanizer

Wat doet een Womanizer?

De Womanizer is een stimulator speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het is geen vibrator want hij trilt niet. De Womanizer zorgt ervoor dat wanneer je het kapje om de clitoris plaatst er een vacuüm ontstaat. Vervolgens verwent de Womanizer jouw clitoris met luchtdruk golven. Het lijkt er eigenlijk op of er iemand aan je clitoris sabbelt. De bloedtoevoer naar de clitoris neemt hierdoor snel toe en al binnen heel korte tijd raak je opgewonden. Veel vrouwen komen met de Womanizer snel en gemakkelijk klaar. Zelfs meerdere keren. Dit komt gek genoeg doordat de clitoris zelf, niet direct wordt aangeraakt.

Er zijn diverse Womanizers…..

Starlet 1 en 2

Starlet 1 en 2. Starlet 2 is een verbetering op 1. Waarom? Hij heeft niet één, maar twee knopjes! En dat is vaak veel prettiger. Gewoon een simpel plus en min knopje. Hij heeft wel, net zoals zijn voorganger 4 standjes en hij is waterproof.

Specificaties Starlet 2:

 • Waterproof
 • Verbeterde + en – knoppen
 • 4 Standen
 • Ligt perfect in de hand

Womanizer Classic versus Womanizer Premium

Qua vorm zien ze er hetzelfde uit. Maar de Classic heeft geen Skin Detection en ook geen Autopilot functie. De Womanizer Classic heeft 8 standen en de Premium 12. Bij de Premium zijn er 2 lagere standen en 2 hogere standen dan bij de Classic. De hoogste en laagste stand van de Classic is wel hetzelfde als van de andere Womanizers Liberty en Starlet.

De Womanizer Premium heeft een autopilot. Dus in de automatische pilootmodus kun je gewoon heerlijk achterover leunen en lekker genieten, terwijl de stimulatie en intensiteit variëren met willekeurige stimulatie patronen. Door het fijn afgestemde patroon kan het orgasme worden uitgesteld en ervaren veel vrouwen het gevoel nog intenser. De autopilot kan in 3 verschillende stadia van sterkte worden gebruikt. Ook heeft ie een smart silence functie! Met deze functie wordt de Womanizer alleen ingeschakeld wanneer deze bijna het huidoppervlak raakt. Dit betekent dat de Womanizer pas aan gaat wanneer deze op een afstand van minder dan 2mm van de huid verwijderd is. Haal je de Womanizer na jouw orgasme van de clitoris af dan zal deze Premium bij een afstand van meer dan 2mm uit gaan. Geen geluid meer dus voor en direct na gebruik. Hierdoor is de womanizer nog stiller.

Bij de Womanizer Premium worden ook 2 opzetkapjes geleverd. Op de womanizer zelf zit al maat M. Bijgesloten zit maat S in een gesealde verpakking. Maat M heeft niet een veel grotere opening maar is hoger. Door de extra hoogte ontstaat er meer ruimte onder het kapje waardoor de luchtdrukpulsen iets minder intens ervaren worden.

Specificaties Classic:

 • 8 intensiteitniveaus
 • waterproof
 • 2 opzegkapjes inbegrepen in maat S & M
 • magnetisch oplaadpunt met USB kabel

Specificaties Premium:

 • 12 Intensiteiten
 • Smart Silence
 • Autopilot
 • Waterproof

Specificaties Premium Eco:

 • NIEUW
 • Recyclebaar & Vegan
 • Steun ‘One Tree Planted’

Womanizer Liberty:

De Liberty komt in een mooi en handig magnetisch sluitend dekseltje. Het lijkt op een oester. De Liberty heeft 6 standen en deze zijn makkelijk te bedienen met de + en – knop. De Liberty voelt compact aan en ook het materiaal voelt stevig aan en ziet er prachtig uit in parelmoer. Ook zijn de kapjes van de Liberty hetzelfde als van de .Premium en Classic. Bij de Womanizer Liberty zitten 2 opzetkapjes in verschillende maten.

Specificaties Liberty:

 • 6 intensiteiten
 • Waterproof
 • Met magnetisch sluitend deksel
 • Discreet verzonden

Womanizer DUO

De DUO heeft dubbele stimulatie, speciaal ontwikkeld voor clitoris én inwendige G-Spot stimulatie. Wil je naast clitoris stimulatie ook het genot van penetratie ervaren? Dan is de DUO met dubbele stimulatie een absolute aanrader voor de G-Spot lovers. Het deel voor inwendig gebruik past zich door zijn flexibiliteit aan de vorm van het vrouwelijke lichaam aan.

Specificaties DUO:

 • Pleasure Air 12 standen
 • Vibrator 12 Standen / 10 vibratie modi
 • Smart Silence
 • Waterproof

Al met al, wij vinden dat iedere Diva recht heeft op een Womanizer ongeacht welk model. Een Womanizer maakt van elke Diva een Happy Diva!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?