Angst voor anale seks

MARGRIET.NL Zeven redenen waarom (Happy Diva) glijmiddel ook in jouw nachtkastje thuishoort
1 februari 2021
ADFORMATIE.NL: Sex sells? ‘Zolang het maar in Facebooks puriteinse straatje past’
8 maart 2021

Alles wat onbekend is, is altijd een beetje eng. Anale seks of andere vormen van seks zijn daar niet anders in. Maar je kunt het ook omdraaien…vaak wat eng was en je deed het toch waren vaak de leukste en beste herinneringen. Het was ondeugend en avontuurlijk. Het is uiteraard geen garantie maar toch.

Voor vele mensen is anale seks een bijzondere en plezierige vorm van seks. Voor hen die het nog nooit of een “beetje” gedaan hebben, is het woord PIJN het eerste wat te binnen schiet. Maar…en nu komt ie het hoeft helemaal niet pijnlijk te zijn. Tuurlijk, de anus is wel een stuk nauwer dan de vagina, dus het is echt belangrijk dat je rustig begint. Ontspannen zijn en een lekker (verdovend) glijmiddel gebruiken zoals bijvoorbeeld onze eigen Happy Diva Anal Relax Gel, kunnen anale seks een stuk prettiger en opwindender te maken. Een ervaring waar PIJN niet echt in voor komt.

Maar met alleen een Happy Diva Anal Relax Gel of ander glijmiddel dit ‘probleem’ even oplossen zou te makkelijk zijn. Communicatie is namelijk ook heel belangrijk. Hoe moeilijk het soms ook is om over seks te praten, toch is het heel belangrijk. Jouw partner mag best weten wat er in je omgaat. Dat je een beetje bang bent of zenuwachtig, of allebei. Tip: Ga niet plannen wanneer het gebeurd want dat kan een negatief effect hebben. Laat het lekker spontaan gebeuren. Zorg wel dat je jouw Happy Diva flesje in de buurt hebt staan.

Klik hier voor onze Happy Diva Anal Relax Gel: https://happydiva.eu/product/happy-diva-dare-me-anal-relax-50-ml/

Anale seks en poep. Dan is er ook nog de angst of er poep naar buiten komt bij anale seks. We gaan niet beweren dat dat absoluut niet het geval is en dat er niet iets vies kan worden maar toch is de kans niet heel erg groot. Jouw meeste poep blijft namelijk hangen in het eerste gedeelte van de darm waar een vinger, seksspeeltje of penis echt niet bij in de buurt komt.

Blijf je toch een beetje bang voor hygiëne? Spoel  je anus goed schoon met een anale douche en/of gebruik een condoom. Deze kan je trouwens ook om een speeltje doen.

Klik hier voor anale douche: https://happydiva.eu/product/intieme-douche/

Om anale seks prettiger te maken is voorspel hierin erg belangrijk. Breng Happy Diva Anal Relax aan of een ander glijmiddel (anale glijmiddelen zijn dikker van structuur) op de vinger en masseer de anus zachtjes met bijvoorbeeld het draaien van rondjes. Wat ook erg prettig aanvoelt is Rimmen. Je partner verwend je anus met de tong. Naarmate er meer gestimuleerd wordt, zal jouw kringspier zich meer ontspannen. Dat is het moment dat er langzaam een vinger naar binnen gebracht kan worden. Laat het over je heen komen en probeer ervan te genieten. Samen…

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?